Bio

Som VINIFICAT, i ens dediquem assessorar cellers del món de vi el cava en la seva estratègia de comunicació, per a definir de forma clara els objectius i com aconseguir arribar-hi.

A grans trets podem dir que treballem en estratègia i gestió de campanyes de Social Ads, campanyes de publicitat display o en buscadors, pàgines webs per a cellers, xarxes socials, estratègies de posicionament, fotografies professionals de productes, millora de visibilitat de marca, fidelització de clients, i sobretot, tenim uns plans elaborats al detall per a cobrir les tasques de comunicació per a cellers.

Aquets plans, escalables segons les necessitats de cada un, tenen com l’objectiu acabar amb els problemes de desactualització que pot haver-hi al no portar un manteniment de tots els elements comunicatius del celler.

Perquè confiar amb VINIFICAT?

A VINIFICAT treballem els projectes com si fossim nosaltres els propietaris i buscant sempre la millor de les opcions per aconseguir el resultat desitjat.

Que és VINIFICAT?

Després de molts anys d’experiència amb el món del màrqueting i comunicació, a causa de l’estreta relació amb el món del vi i el cava, es crea VINIFICAT, un equip de professionals, que sota la direcció i coordinació de Jordi Junyent es dedica exclusivament a projectes per a empreses d’aquest sector.

Segueix la nostre activitat a Instagram