Fotografies professionals d’ampolles de vi espumós CLASSIC PENEDÈS pel teu celler

Fotografies professionals d’ampolles de vi o cava.

En aquest cas parlem de AYMAR BRUT NATURE RESERVA ÚNICA un vi espumós Clàssic Penedès del Castell de Pujades, Castellví de la Marca.

Tenint en compte la filosofia del Castell de Pujades, els seus escumosos neixen sent Clàssic Penedès, els escumosos de qualitat de la Denominació d’Origen Penedès.

A VINIFICAT et podem ajudar i et podem fer les fotografies professionals d’ampolles de vi o cava per al teu celler

Aquesta nova categoria d’escumosos és única pel seu origen exclusiu: El Penedès, un lloc únic pel cultiu de la vinya.

Amb tots els requisits perquè el producte sigui de la més alta qualitat, la vinya es treballa en l’agricultura ecològica tot respectant el medi ambient i la nostra terra.

Dins de cada ampolla, neixen lentament les fines bombolles. Només amb les òptimes condicions i una llarga i pacient criança és possible realitzar els Clàssic Penedès ja que com a mínim han de tenir 15 mesos de criança. Essent tots de qualitat reserva.

La data de degorjat, impresa a cada una de les etiquetes, és el compromís que garanteix que els nostres escumosos es consumeixen sempre en les millors condicions.

Us recomaneu visitar la web de castelldepujades.com, per conèixer de primera mà aquest prestigiós celler.

Necessites una foto en bona resolució per a la teva web o catàleg?

Si necessites renovar les fotografies dels teus productes a les noves anyades i dissenys a VINIFICAT et podem ajudar i et podem fer les fotografies professionals d’ampolles de vi o cava per al teu celler en el format que necessitis.